dijous, 14 de juny del 2012

Maria Garcia acaba 3a al Trail de les Medes i Manel Casanovas 3r al Trail de la Volta a la Cerdanya

Aquest cap de setmana es va disputar una nova edició del Triathló Trail de les Medes. Aquesta triatló de muntanya sense transicions es pot  disputar integrament o de manera independent o  dues modalitats. Com es tradicional a la cursa de muntanya de 13,6 km i 600m positius amb un terreny molt tècnic i pedregós. Tots els Matxacuques que es van desplaçar van participar a la cursa de muntanya
La victòria en categoria masculina va ser per a Xevi Garcia que es va imposar per davant de Alfonso Morcillo i d'Albert Dausà. En categoria femenina la guanyadora absoluta va ser Claudia Galicia, que participava a la triatló, la segona classificada va ser Martina Ghunter i en tercera posició la corredora del Matxacuca Maria Garcia que tornva a fer podi en la segona cursa que disputava amb els colors del Matxacuca.
Pel que fa resta de corredors del Matxacuca el millor classificat va ser en Davit Bayés que va finalitzar a la 22a posició, David Poyana el 46, Xavier Gaitx el 69, Joan Mont el 83, la Fina Pulgarin la 131 absoluta. Malauradament vam tenir una baixa, en Dani de Campo no va poder finalitzar la cursa per un esquinç al turmell, esperem que es recuperi  i torni a lluir la samarreta vermella el més aviat posible.
El guanyador absolut de la triatló va ser el corredor del Bicis Esteve Josep Almendros i la corredora del CN Vic Claudia Galicia

Cuita al Sol 2012 .-El dissabte dia 09 de juny de 2012 es va disputar una nova edició de la mítica Cuita el Sol amb sortida a la localitat de Àreu i arribada al cim del Monteixo a 2905m d'alçada. En total uns 5 km amb 1600 metres de desnivell positiu i un repte, que l'ombra projectada a la muntanya no atrapi als corredors. La victòria d'aquesta edició 2012 va ser per a Jessed Hernandez i Anna Comet. De la representació Matxacuca que va prendre part, l'Eli Bertran va fer una gran cursa finalitzant a la cinquena posició final. En categoria masculina el Frances Solé va finalitzar a la 22a posició, l'Adan Casado a la 24a, Frances Ferrer a la 39a i el Francesc Amador a la 135a posició

Volta a la Cerdanya.-  El cap de setmana passat es va disputar la Volta a la Cerdanya, tres categories de curses, la Volta Cerdanya Ultra Fons de 188km, la Volta Cerdanya de 85km i el Trail de 35km.
A la Ultra, la victòria va ser compartida per a Xesc Terés, Miguel Angel Mudarra i Sergi Cots, que van disputar la cursa junts i finalment van entrar junts amb un temps de 29h29'05". Però sense dubte que el gran protagonista va ser Francisco Contreras, Superpaco, que amb els seus 74 anys va completar els 188km en 48h18'41" acabant a la 13a posició de les 17 persones que van finalitzar. Superpaco és motiu d'elogi i admiració a totes les xarxes socials i demostra que "querer es poder". Felicitats.

En categoria femenina victòria per a Bridget Bready amb 46h25'07".
A la cursa de 85km victòria per a Daniel Garcia i Charo Zea. I al trail victòria per a l'exciclista Eloi Gispert i per a Emma Roca que va ser la 4t absoluta. I vam aconseguir un nou podi Matxacuca de la mà de'n Manel Casanovas que va acabar a la tercera posició amb 3h19'06". També va participar el  Matxacuca Miquel Huesca que va finalitzar a la posició 75.

Copa del Món KV.- El cap de setmana es va disputar a Grècia la segona cursa de la temporada, la Gerania Vertical Kilometer amb victòria de la catalana Laura Orgué, segona posició per la també catalana Silvia Leal. En categoria masculina victòria per a Urban Zemmer.