dimecres, 20 de novembre del 2013

Roberto Sancho guanya la Transgavarres i Adriana Grosu 3a a la CMG

El diumenge 3 de novembre es va celebrar la segona edició de la Cursa de Muntanya de Girona i de la Transgavarres. Prova realment multitudinària amb un èxit de participació a totes les curses disputades, 10km, 18km, 26km i la prova reina Transgavarres de 60km.
La participació Matxacuca va tornar a tenir una actuació molt destacada com ens tenem acostumats darrerament.
A la Transgavarres victòria la AE Matxacuca va classificar a tres corredors entre els deu primers destacant la victòria de Roberto Sancho. La cursa va estar dominada en tot moment per en Roberto Sancho i en Toti Bes. Cap al km 30 aproximadament Toti Bes va passar a liderar la cursa però no tot  és córrer molt ràpid, també s'ha d'anar a la guait i Toti Bes es va perdre. D'aquesta manera Roberto Sancho s'imposava amb un temps espectacular de 5h12'. Segona posició va ser per a Xavi Llamas amb 5h21'  i tercera posició per a Xavier Martí amb 5h25'.
Els matxacuques Jordi Lopez i David Guitart finalitzaven a la 7a i 8a posició respectivament, Lorenzo Aguado el 25è, Pere Alsina el 74è.
En categoria femenina victòria de Blanca Màrquez amb 7h04', segona posició Carlota Chaler i va completar el podi Yeimmy Johanna Agudelo. Les matxacuques,  Maria Garcia finalitzava la 59a i 4a fèmina i la Carme Carmona finalitzava la 74a i 1a veterana, aconseguint un altre podi a la Transgavarres.

A la CMG els corredors Matxacuca també van tenir una actuació
destacada, de tots la millor va ser Adriana Grosu que va aconseguir la 3a posició de la general, amb una cursa molt regular i acabant amb forces i on va perdre per pocs segons la segona posició que va tenir a tocar en els darrers metres de la cursa. La victòria va ser per Anna Vinyoles, seguida de Claudia Galicia i Adriana Grosu.
En categoria masculina Marc Pinsach repetia victòria arribant a meta juntament amb Oriol Cardona, la tercera posició va ser per a Sergi Bassas. El millor matxacuca va ser Ioseva Samaniego en 19a posició, Josep Maria Codina el 35è, Marian Pich el 63è

Francesc Pont segon a Baldomar.- El divendres 1 de novembre es va disputar la 2a cursa de muntanya de Baldomar, La Noguera. La cursa constava amb poc més de 10km i 300m de desnivell positiu i en Francesc va acabar en segona posició amb un temps de 41'38". La victòria va per a Xavier Jove amb un temps de 40'12".
WEB CURSA

ONCOTRAIL.- Continuant amb l'actualitat matxacuca, el passat dia 12 i 13 d'octubre es va disputar a Palafrugell l'Oncotrail.  L'Olga Mankó va participar en l'Oncotrail una cursa per equips de 100 Km i amb sortida i arribada a Palafrugell. Una pecularietat d'aquesta cursa, és que cada equip ha d'aportar un mínim de 1000 euros destinats a la millora de la qualitat de vida dels malalts de càncer. L'organització anava a càrrec de la Fundació Oncolliga Girona.
L'Olga feia equip amb 5 noies més (la Núria Picas, la Tina Bes, l'Eugènia Miró, l'Emma Fàbrega i la Mònica Fàbregas. S'havien de fer relleus entre les 6 corredores, corrent simultàneament només 4 d'elles. El nom de l'equip era Dyneff-Women's Esports Nabes, liderant la prova en alguns moments i a punt van estar de guanyar la cursa absoluta, quedant segones només a 7 minuts dels primers classificats Agrup. Exc. de Palafrugell( un equip format per 5 nois i una noia).